Bergkvarabuss hittegods i Malmö

Har du glömt något på bussen?

Bergkvarabuss tar hand om kvarglömda föremål på de bussar vi kör åt Skånetrafiken. Vi kör regionbussar i sydvästra Skåne ner mot näset och Trelleborg, samt delar av expresstrafiken mot Sjöbo och Simrishamn.

På denna sida kan du söka efter upphittade föremål som finns på vårt hittegodskontor i Malmö. Hittar du något som matchar med ditt kvarglömda föremål kan du göra anspråk på det. Vi kommer behandla ditt anspråk och antingen bekräfta eller avslå det.

Hur söker jag?

De upphittade föremålen finns listade nedanför men tänk på att det kan ta någon dag innan vi fått in alla föremål som hittats på bussarna till kontoret. Kom gärna tillbaka hit till denna sida igen om någon dag, om du inte hittar det du söker.

Några av våra bussar i området körs från vår depå i Trelleborg. Ditt föremål skulle kunna därför kunna vara upphittat av våra medarbetare i Trelleborg. Gå gärna in på sidan för vårt Trelleborgskontor och sök efter ditt föremål där, om du inte hittar det här på Malmökontoret.

Gör så här:

1. Skriv in ett sökord, välj datum och klicka Sök

2. Om du hittar ett föremål som du tror är ditt så klickar du för att göra anspråk på föremålet

3. Om du inte hittar ett föremål som stämmer överens med det som du förlorat kan du antingen göra en ny sökning senare, eller klicka på knappen nederst på sidan för att registrera vad du har blivit av med på bussen


När du registrerar dig kommer att du att få en bekräftelse via e-post. Vi tar hand om förfrågningar löpande och så fort vi kan – du behöver inte göra fler registreringar eller ringa för att följa upp. Tänk på att söndagar och helgdagar har vi stängt och då kan det dröja lite längre.

Cannot find your item?