?

Hvordan slette brukerkontoen din

Når du er logget inn på missingx.com kan du navigere til Min konto og deretter Profil.

På denne siden vil du se en knapp for å Slette din brukerkonto. Når du klikker på denne vil du motta en epost til den epostadressen du har registrert på brukerkontoen din.

Klikk på knappen i eposten for å bekrefte at du ønsker å permanent slette brukerkontoen din og tilhørende informasjon på missingx.com.

Dersom du gjorde krav på en gjenstand eller registrerte en gjenstand som mistet kan informasjonen din ha blitt oversendt til relevante hittegodskontor.

Å slette brukerkontoen din på missingx.com garanterer ikke at all informasjon lagret hos disse hittegodskontorene også blir slettet. Det kan hende du må kontakte hittegodskontorene for å få personopplysninger slettet hos dem også.

Dersom du gjennomførte et kjøp hos MissingX kan det hende at noen personopplysninger ikke kan slettes ennå på grunn av regnskapsloven.

Alle hjelpeartikler